Редактор: Веселин Златковe-mail: кадър Фейсбук/ Бойко Борисов В изявление от днес

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: кадър Фейсбук/ Бойко Борисов В изявление от днес
Коментари Харесай

Борисов не вярва на младите, дошли от чужбина: И на дъщеря си не бих дал да управлява. Добро дете е, умна е, живяла е в Щатите, но няма житейски опит

Редактор: Веселин Златков

e-mail:

кадър Фейсбук/ Бойко Борисов 

В изказване от през днешния ден министър председателят Бойко Борисов даде ясно да се разбере по какъв начин гледа на апелите в ръководството да има повече младежи, които са получили обучение и подготовка в чужбина.

Той изясни следното: „ Едно момиче сподели „ аз съм си пристигнала от чужбина и зная британски “. Ами и щерка ми си е пристигнала и знае, толкоз години е живяла в щатите, само че не бих ѝ дал да ръководи по никакъв метод. Да, положително дете е, интелигентна е, само че няма житейски опит. Нали така? Всеки желае – добре. “

Борисов съобщи, че би трябвало незабавно да се „ промени “ законът и да се изберат половината (200 от 400) депутати във Великото национално заседание по мажоритарната система. Това на процедура не е смяна, тъй като при предходното Велико Народно заседание съставът беше избран точно на този принцип.

„ Едно симпатично момче сподели „ да вземат 10 от този митинг, 10 от оня митинг “. Ами ние сме 7 милиона, в случай че се разделим на по 10, няма да ни стигнат постройките да създадем парламент. Те са чисти хора, с чисто възприятие го споделят “, разяснява Борисов.

Той добави, че във всяка власт на четвъртата година идва отмалялост и по тази причина желал да даде властта на народа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР